Exclusive Hit Music / Facebook

1 Nisan 2015 Çarşamba

Dimitri Vegas & Like Mike #Top100DJsistanbul #KonserKombinim Deluxe Lounge Davetiye Bilet Yarışması

Dimitri Vegas & Like Mike konserinin stil sahibi, en tarz ismini arıyoruz! Stiline inanan, tarzına güvenen elektronik dans müzik dinleyicileri, kozlarını Deluxe Lounge bilet ödüllü bu yarışmada paylaşıyor!



Dimitri Vegas & Like Mike #Top100DJsistanbul #KonserKombinim Deluxe Lounge Davetiye Bilet Yarışması



KATILIM KOŞULLARI

Dimitri Vegas & Like Mike konserine Deluxe Lounge davetiye bileti kazandıran yarışma iki aşamadan oluşmaktadır.

Yarışmada 1. Aşama; 1 Nisan (Saat 14:00) - 26 Nisan (Saat 23:59) tarihleri arasında yapılacaktır. Kombin fotoğraflarınızı bu tarihler içinde #Top100DJsistanbul ve #KonserKombinim etiketleriyle, her iki etiketi de kullanarak twitter'dan tweet atarak göndermeniz gerekmektedir.

En tarz kombini oluşturup #Top100DJsistanbul #KonserKombinim etiketleriyle  kombinini twitter'dan paylaşanlar, 9 Mayıs tarihinde KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek Dimitri Vegas & Like Mike konserine Deluxe Lounge davetiye bileti kazanma şansı yakalayacak!

#Top100DJsistanbul #KonserKombinim nasıl oluşturulur ve paylaşılır?

Konser kombini; üst giyim, alt giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşmalıdır.

Oluşturduğunuz konser kombinini, #Top100DJsistanbul ve #KonserKombinim etiketleriyle, ister tek fotoğrafla, üzerinizde giyinikken çekin ve paylaşın, isterseniz yapmayı planladığınız kombininizi, bir tweet'e 2, 3, max. 4 adet fotoğraf olacak şekilde ekleyerek paylaşın!

Paylaşılan fotoğraflara #Top100DJsistanbul ve #KonserKombinim etiketlerini tweet'lerine eklemeyen kullanıcılar yarışmaya dahil edilmeyecektir.

Yarışma için birden fazla tweet atarak farklı kombin paylaşanların yükledikleri en son kombin fotoğrafı yarışmaya dahil edilecektir.

Yarışmaya katılmak için @cikcikgribi twitter hesabını takibe almanız gerekmektedir.

Twitter hesabı korumalı olan kişilerin, fotoğraflarını hesabındaki korumayı kaldırdıktan sonra paylaşmaları ve hesabını yarışma süresince açık tutması zorunludur. Aksi taktirde paylaştıkları kombinler gözükmeyecek ve gözükmeyeceği için de değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yarışma bitişinin ertesi günü 27 Nisan tarihinde belirlenecek en tarz 2 bay - 2 bayan toplam 4 kombin sahibi fotoğraf finale kalacaktır.

Finale kalan kombinler @cikcikgribi twitter hesabından finale kalan kombin sahiplerinin twitter hesabı da mention edilerek tweet atılarak duyurulacaktır.

Finale kalan kombin sahipleri Deluxe Lounge davetiyesini kazanmak için, @cikcikgribi hesabından atılacak kombin tweetine 27 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında Retweet ve Favori yapacaktır.

Yarışmada 2. Aşama; 27 Nisan (Saat 12:00) - 4 Mayıs (Saat 12:00) tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kombinine en çok retweet ve favori sağlayan kişi Dimitri Vegas & Like Mike - Deluxe Lounge davetiye biletinin sahibi olacaktır. Bilet tek kişiliktir.

Retweet edilme 2 puan
Favori edilme 1 puan
Hem retweet hem favori 3 puan

Bir twitter hesabı sizi destekleyerek size en fazla 3 puan kazandırabilir.

(*Örnek: Ayşe, @cikcikgribi hesabından paylaşılan sizin bulunduğunuz yarışma tweetini sadece retweet ederse 2 puan, sadece favoriye alırsa 1 puan, hem Retweet edip hem favoriye alırsa size 3 puan kazandırır.)

*Finale kalan kombin sahipleri kendilerinin bulunduğu tweeti retweet edip favoriye alarak ilk puanlarını kazanabilirler.

Yarışmaya 16 yaşından küçükler katılmaz. Kazansalar dahi ödülü teslim edilemez. 
Bilet teslim sırasında kimlik kontrolü yapılacaktır.


Dimitri Vegas & Like Mike #Top100DJsistanbul #KonserKombinim Deluxe Lounge davetiye bilet yarışmasının hiçbir organizatör şirket veya sponsor firma ile ilgisi bulunmamaktadır. 



Bol şanslar! @cikcikgribi

Hiç yorum yok: